Min lojalitet

Jag fick nyligen ett mail där personen, som jag undviker att namnge, ifrågasatte min lojalitet istället för min integritet. Då jag antar att det bara var felskrivet så la jag inte mycket vikt vid den frågan, men kanske var det så att personen i fråga tror att jag har någon slags lojalitet mot olika märken. Därför kände jag att frågan behövde besvaras, än om jag tror det var felskrivet.

Min lojalitet
Jag har ingen som helst lojalitet mot något märke. Att jag har knivar från Morakniv, Buck, Gerber, Fällkniven, Victorinox, Hultafors och många andra beror på att jag, liksom många andra, måste testa mig fram för att hitta det bästa för mig. Jag har ingen kniv i min samling för att jag är lojal, utan för att dom har visat sig vara bra produkter. Det är en stor skillnad.

Det finns heller ingen tillverkare som sponsrar, betalar eller rabatterar något. Alla knivar jag äger har jag köpt för egna pengar och jag är väldigt svår att påverka med reklam och marknadsföring. Om någon skulle få för sig att köpa min lojalitet på något kreativt sätt så riskerar dom troligen bara att blotta sina produkter för någon som kommer att bedöma dom kritiskt och opartiskt, vilket kanske inte är vad dom eftersträvar.

I min ringa mening så är produkter som inte klarar av att granskas opartiskt något att ha ändå och jag hoppas att andra recensenter följer detta exempel, annars är dom inte heller något att ha. =)