Mammakläder på ellos

Just my luck, skulle jag helst vilja säga.

Innan jag blev gravid såg jag nästan dagligen söta gravid-kläder här och var. Söta snickarbyxor, finfina toppar och gudomligt vackra klänningar. Plötsligt, som i ett vingslag, var jag på smällen och började genast dregla över alla fina mammakläder jag skulle införskaffa. Yeah right. Ödet ville annorlunda och alla mammakläder försvann spårlöst. H&M hade inte en enda trasa och det enda som fanns på ellos (som har blivit den butik jag oftast vänder mig till då jag behöver något nytt) var tråkiga pyjamasliknande plagg.

Just när jag var i sista månaden kom det in en skitsöt klänning som jag tyvärr inte kände var någon större idé att beställa. Idag kollade jag för skojs skull ifall det var lika tråkigt bland mammakläderna… NIX! Nu finns det helt plötsligt massor av fina klänningar, toppar och annat sött för alla välsignade mammamagar! Vad kan man dra för slutsats av det? 😉

Nåja, ville bara tipsa att det finns fina grejer nu om Du skulle vara gravid, eller känner någon som är det 🙂 Passa på innan allt försvinner spårlöst igen 😉

Notera att detta inlägg är 11 år gammalt. Tänk på att 11 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.