Mammakläder på ellos

Just my luck, skulle jag helst vilja säga.

Innan jag blev gravid såg jag nästan dagligen söta gravid-kläder här och var. Söta snickarbyxor, finfina toppar och gudomligt vackra klänningar. Plötsligt, som i ett vingslag, var jag på smällen och började genast dregla över alla fina mammakläder jag skulle införskaffa. Yeah right. Ödet ville annorlunda och alla mammakläder försvann spårlöst. H&M hade inte en enda trasa och det enda som fanns på ellos (som har blivit den butik jag oftast vänder mig till då jag behöver något nytt) var tråkiga pyjamasliknande plagg.

Just när jag var i sista månaden kom det in en skitsöt klänning som jag tyvärr inte kände var någon större idé att beställa. Idag kollade jag för skojs skull ifall det var lika tråkigt bland mammakläderna… NIX! Nu finns det helt plötsligt massor av fina klänningar, toppar och annat sött för alla välsignade mammamagar! Vad kan man dra för slutsats av det? 😉

Nåja, ville bara tipsa att det finns fina grejer nu om Du skulle vara gravid, eller känner någon som är det 🙂 Passa på innan allt försvinner spårlöst igen 😉