Lite Axel-prat

Nu var det en halv evighet sedan jag skrev något om Axel här. Det har hunnit hända massor sedan sist! Idag fyller han fem månader så jag passar på att skriva litegrann 🙂

Jag kan börja med att berätta att den första tanden tittat fram för en vecka sedan! Det är visst väldigt tidigt att få tänder innan man är 5 månader (många får inte tänder förrän efter 8 månader, ibland ännu senare). Det är en vass liten rackare som gärna borras in i våra fingrar och jag är för en gångs skull ganska tacksam över att jag inte ammar honom 😉

Vidare är han nu en hejare på att ta sig fram med gåstolen, han svänger snabbt och kör mer än gärna över våra hälar. Därför har vi nu börjat ha honom liggandes på golvet (på en bäddmadrass med massor av klossar runt omkring). Grejen är den att han är en jäkel på att ta sig fram på egen hand också! Vänder man ryggen till i några sekunder har han hunnit iväg efter golvet och är på jakt efter Elvis leksaker.

Jag köpte för ett tag sedan en potta åt honom, då jag kände att det var värt ett försök att börja vänja honom vid den så vi sakta kan börja potträna honom. Förväntade mig inte något, men den är visst superkul att sitta på lite då och då 🙂 Han börjar ogilla blöjan så det är ju jättebra att han ser att det finns andra alternativ (även om det såklart får ta sin tid iaf. Men jag tänker inte vänta tills han är tre år!)

Nu ligger han här bredvid och tjuter, så det är bäst jag avslutar här och fortsätter senare om jag får något tillfälle 🙂

Ha det bra allihopa!

Kram// Sara

Notera att detta inlägg är 11 år gammalt. Tänk på att 11 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.