LG G5 – En liten uppdatering.

Då jag fortfarande sitter och väntar på min kameramodul till LG G5:an så tänkte jag uppdatera lite om hur jag trivs med min nya telefon.

Kortfattat kan jag säga att jag är otroligt nöjd med telefonen. Jag hade lite problem med att ljus-sensorn verkade använda 0% ljus i princip hela tiden, men det problemet verkar ha löst sig själv nu. Hur/vad/varför vet jag inte, men nu verkar den ha en väldigt bra ljussättning på skärmen för alla förhållanden.

Designen är fortfarande trevlig och att slippa Samsungs touch-knappar i hakan på telefonen är otroligt smidigt, eftersom jag inte råkar trycka bak/switch knapparna när jag försöker hålla i telefonen.

Vid lite tester mot min server hemma så visade det sig att LG G5 bara producerade 50% av hastigheten mot Samsung Galaxy S7, men, precis som med ljussensorn, så har denna situation ”fixat sig”. Nu är LG G5:an exakt lika snabb eller aningen snabbare än min förra S7:a.

Det jag finner betydligt bättre är tangentbordet. Om det inte hade varit för autocorrect på Galaxy S7 hade ingen kunnat läsa vad jag skrev. På LG G5 har jag absolut inga problem att skriva korrekt. Vad detta beror på vet jag för närvarande inte. Troligen något med storleken på tangentbordet, eller touch känsligheten på Samsungs telefon, som alltid är för känslig.

När det gäller ljudet från högtalaren på LG G5 så slår den S7:an med hästlängder. Faktum är att den slår HTC 10 också, trots att dom har ett nyutvecklat system för sitt ”Boomsound”, med en ny typ av Subwoofer.

I min ringa mening är ljudet både högre och mer ”basigt” på LG G5, vilket är ganska lustigt, eftersom LG aldrig sagt att detta skulle vara en sån ”stand out feature” på telefonen. Dock är jag väldigt nöjd och belåten med ljudet.

Mottagningen har varit riktigt bra. Jag har strömmat film och genomfört samtal där det knappt funnits någon mottagning tidigare, utan problem. Jag har dock haft några ”glitches” med Bluetooth, men jag är osäker om det är mitt headset eller telefonen som ska skyllas på. Plantronics headsets är ju lite problematiska stundvis.

Så. Där har ni en liten uppdatering, medan jag väntar på att Kameramodulen kommer, så att jag kan göra en utförlig review av den.

På återseende strax.

Kategorier:

Kommentarer är avslagna

oktober 2023
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Digital Loppis
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.