”Jag har en plan…”

woman in white long sleeve shirt holding silver and gold framed eyeglasses

På grund av senaste tidens tekniska problem med hemsidan (www.urbanfjellstrom.se) så jag har varit tvungen att stänga ned den ännu en gång. Jag vet att det är jobbigt för alla som vill läsa det senaste, men nu är det dags att jag tar hand om allt, en gång för alla.

Den fungerar några dagar och sedan slutar den, otaliga buggar efter flytten från One.com och ingen verkar veta varför eller hur man kan fixa dessa. Trots att jag suttit och försökt med allt tänkbart så blir det ändå inte rätt. Några dagar senare så slutar allt fungera igen.

Just därför så har jag styrt om trafiken från urbanfjellstrom.se till urbanedc.se, som också ägs och drivs av mig, Urban. För att citera en känd brottsling, ”jag har en plan!” Vad den är, tja, den som väntar får se.

Tills vidare får ni hålla tillgodo med innehållet på Urban EDC, som jag ska försöka hålla uppdaterad parallellt med att jag fixar den andra hemsidan och slåss mot Covid. Vem har sagt att livet ska vara lätt. 😅

Tack för att du läser mina bloggar och hoppas att detta blir högst tillfälligt.

Ha en riktigt bra dag.

Inlägg

juli 2022
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Nyheter

Digital Loppis