Ett stort tack!

Innan jag blir alldeles tårögd så vill jag bara säga stort tack för alla positiva kommentarer och brev där jag fått beröm för mina test. Det känns verkligen upplyftande och gör att man faktiskt vill fortsätta i samma stil.

När jag nyligen tittade på statistiken över hemsidan så var det 2214 (tvåtusen-tvåhundra-fjorton) personer som läst mina tester. Det kanske inte låter mycket för giganterna på nätet, men för lilla mig och min personliga blogg så är det faktiskt ett riktigt roligt nummer att se. Jag brukar inte bry mig om statistik och siffror speciellt mycket, eftersom jag gör det jag gillar, men sånt här är alltid en positiv överraskning.

Så, än en gång. Tack till alla som läser urbanfjellstrom.se och alla som skickar in frågor och annat, så jag har något att skriva om. =)

 

Ha en riktigt trevlig dag så hörs vi strax igen.

Notera att detta inlägg är 5 år gammalt. Tänk på att 5 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta senare inlägg med samma ämne.

Tags:

Comments are closed

februari 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.