Välkommen till Urban EDC

Även om du är proffs på EDC eller fullkomlig nybörjare så kommer du att hitta någonting som är intressant på denna hemsida.

Du kommer att läsa tester, ta del av erbjudanden från Sveriges ledande återförsäljare av EDC-utrustning samt veta mer om dom olika typerna av EDC som finns i vårt avlånga land.

Allt eftersom hemsidan utvecklas så kommer du att få ännu mer funktioner och hjälp på vägen.

Just nu är hemsidan väldigt ny och det finns inte så mycket innehåll, men det kommer hela tiden mer och inom kort så finns det mesta du kan tänkas vilja veta.

Eftersom allt är under utveckling så kan det vara en bra idé att kontakta mig om du skulle vilja vara med och påverka hemsidans framtida innehåll.

Bara en tanke. 😉

cars on road in city during night time

Om du är nybörjare inom EDC så kanske du vill ta en närmare titt på vår snabb-utbildning i vad EDC egentligen är och vem det är för.

Även om du känner till EDC så kan du finna den informationen intressant, man vet aldrig.

❤️

Innan du fortsätter vill jag passa på att tacka för att du besöker min hemsida och blogg.

Allt som finns här, och allt jag skriver, är för dom som är intresserade och vill veta mer.

Om ingen skulle vara intresserad så hade denna hemsida inte funnits, så tack än en gång för ditt stöd.

Urban Fjellström, grundare.

Olika exempel på kit

Enligt min ringa mening, så gäller det att ha lite olika kit beroende på hur dagen ser ut. Ibland sitter man på kontoret, ibland är man ute i skogen och letar efter fiber-kablar. Genom att ha färdiga kit, eller vetskapen om vilka komponenter man behöver ha med sig, så sparar man både tid och slipper bekymmer senare, när man inser att man glömt något.

Personligen använder jag lite olika kit i dagsläget, låt oss titta lite närmare och se om du hittar någon inspiration i dessa.

Vad erbjuder Urban EDC?

Till skillnad från majoriteten av alla hemsidor i världen så är Urban EDC inte designad för att sälja något eller göra reklam för någon specifik produkt eller företag. Det enda som räknas är din personliga utveckling och att du får en hjälp på vägen mot ditt perfekta EDC kit.

Jag varken sponsras eller får betalt av någon, så jag kan stolt säga att jag är 100% opartisk. Den enda åsikten jag delar med mig av är min egen, vilket i och för sig kan vara partiskt det också, men ingen betalar mig åtminstone för att skriva något jag inte vill skriva.

Det finns dock några företag som jag frekvent handlar från och gärna vill nämna, så att mina läsare också kan ta del av min erfarenhet och göra bra deals. Om någon väljer att följa mina råd är helt upp till dom, förstås.

Bloggen i fokus

Till skillnad från många andra hemsidor du kan ha besökt den senaste tiden, så är denna fokuserad runt bloggen. Med detta menar jag att du kommer att få 99% av alla nyheter och information genom denna.

Inlägg som är intressanta kommer att länkas och visas som vilken sida som helst, men du ska ändå veta att just bloggen är hemsidans ❤️

Om du inte besökt den så kan du alltid klicka på menyn högst upp, eller varför inte chansa och klicka på knappen här till höger… 😉

crop man getting dollars from wallet

EDC på dina villkor, och din budget!

En av dom roligaste aspekterna med EDC är att det inte behöver kosta speciellt mycket pengar. Ibland behöver det inte kosta något alls.

Det finns mycket saker man kan göra själv om man är lite händig och gillar DIY (Do It Yourself). Genom att leta på exempelvis YouTube, Reddit eller Pinterest så går det att hitta miljoner av enkla projekt som man kan göra utan att man behöver specialverktyg eller robot-svarvar.

Dessutom är det ju otroligt belönande för själen när man lyckats hitta ett användningsområde för en pryl som annars skulle ha kastats bort eller hamnat i en låda någonstans.

Jag har även en ”Fyndlåda” där du kan hitta kraftigt rabatterade saker som jag inte längre har någon användning för, eller som på annat sätt blivit ”övertaliga”.

Samtidigt finns det möjligheter att göra sin utrustning mycket avancerad och mycket dyr, om man så skulle vilja. Fördelen är oftast bra slitstyrka, mer funktioner och smartare organisatoriska möjligheter.

Det finns med andra ord en möjlighet för alla att få bli en del av denna populära livsstil.

Psst! Glöm inte att kolla menyn högst upp till höger på sidan!

Inlägg

juli 2022
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Nyheter

Digital Loppis