Återförsäljare

För det mesta så går det utsökt att använda Google för att hitta något. Ibland är det dock snabbare och enklare att bara klicka på en länk för att hitta rätt på en gång.

Här nedanför presenterar jag lite länkar till återförsäljare som, i alla fall jag, anser är riktigt bra ställen att handla ifrån. Förutom namn och länk så hittar du en kort beskrivning om vad du kan förvänta dig att hitta där, så att du slipper leta.

Slims.se

En av Sveriges absolut trevligaste affärer. Ett gediget utbud av EDC prylar och organisatoriska väskor. Slims är också Sveriges troligen bästa återförsäljare av Victorinox och reservdelar för Victorinox.

Det är en bra idé att titta in på Slims.se rätt så frekvent, eftersom det dyker upp nya och intressanta prylar hela tiden. Ägaren, Mats, är väldigt duktig på EDC och utövar själv denna livsstil till vardags.

Röda Stjärnan

Denna butik har fokus på prepping och överlevnad främst, men dom EDC prylar som finns hemma är både billiga och rätt så smarta i många fall. Denna butik tar ett tag att leta sig igenom på grund av det stora utbudet.

General Prepper

Som namnet antyder så är största fokus på prepping av alla slag. Dock finns det guldkorn att hitta och priserna är överkomliga på det mesta.

Lamnia

Ingen Svensk återförsäljare, rent tekniskt. Men dom har ett massivt utbud av produkter. Deras främsta inriktning är knivar, vilket borde bli uppenbart rätt så snart när du besöker dom. Priserna är heller inte dom bästa, men samtidigt så går det att finna saker hos Lamnia som du inte hittar någon annanstans.

Fler återförsäljare kommer inom kort. Jag har bara inte hunnit med denna sida ännu.