Om mig

Dom flesta känner mig som ”ITPiraten”, men nu har jag bestämt mig för att börja använda mitt eget namn istället. I ett steg att ”avveckla” så styr jag över all trafik från ITPiraten.se till UrbanFjellstrom.se. Dessutom behöver jag inte uppdatera två hemsidor hela tiden, vilket alltid är trevligt. =)

Jag är en Bushcraft-intresserad 2-barns pappa och tekniknörd med fetisch för den senaste tekniken och främst mobiltelefoner. Jag har recenserat och testat konsumentprodukter sedan 1997 och känner att det är dags att skriva om annat än dagens teknik. Jag försöker nämligen dra ned på mitt ”mobilberoende” så mycket det bara går.

I en total twist mot vad jag normalt gör så försöker jag skifta fokus mot Bushcraft och konsten att överleva i vildmarken utan dom förutsättningar vi tar för givet i dagens samhälle. Jag vet inte vad det beror på, men det känns som att det är dags att gå tillbaka till enklare tider. Men då jag är uppväxt i skogarna i Lappland så förefaller det mesta sig rätt så naturligt. Dock är jag precis lika snabb på att fästa mig vid något nytt som jag blir less och går vidare.

Vi får se hur det går med mitt nyvunna fokusområde.

Jag har ett gott sinne för humor och tvekar inte att försöka lätta på stämningen var jag än befinner mig, vilket jag hoppas uppskattas av dom flesta jag möter till vardags. Mina två söner Axel och Loke är mina ögonstenar och en ständig källa till lycka för mig. Även min underbara fru Sara bidrar till att mitt liv ser ut som det gör.

Kort och gott så ska jag försöka vara lite mer personlig och skriva lite av varje på denna nya hemsida. Detta gör att det blir lättare för mig att uppdatera och vara kreativ. Att strikt hålla sig till tekniska nyheter gör att man oftast upprepar vad 1 miljon andra redan har skrivit tidigare, vilket är trist och tråkigt på alla sätt.

Nåja. Nu ska jag inte sitta här och skriva en roman utan kortfattat önska just dig välkommen till UrbanFjellstrom.se.

Inlägg

juni 2022
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Nyheter

Digital Loppis