man showing distress
Bloggen

”Ditt jobbiga j-vla menysystem…” đŸ€Ź

DÄ var det slutligen en lÀsare som blev tillrÀckligt förbannad för att sÀga till pÄ allvar. Mitt otroligt jobbiga meny-system som stört mig, personligen, en lÄng tid Àr nu fick en av mina lÀsare att blÄsa en sÀkring. Detta Àr nÄgot jag faktiskt uppskattade, dÄ det Àven stört mig.

Problemet Ă€r att nĂ€r man gĂ„r pĂ„ ”Kniv/Verktygstest” pĂ„ menyn, vĂ€ljer exempelvis ”FĂ€llknivar”, sedan tillverkare, ”Spyderco”. NĂ€r man till sist ska vĂ€lja modellen man vill lĂ€sa om, dĂ„ finns det inget mer utrymme och menyn Ă€r utanför skĂ€rmen. Om man försöker vara vitsig och scrolla lite ned, dĂ„ stĂ€ngs menyn och man fĂ„r helt enkelt börja om.

Lösningen Ă€r och har alltid varit att helt enkelt ta bort undermenyerna och lĂ€gga allt pĂ„ en och samma sida, exempelvis ”Kniv/Verktygstest” och sedan ”FĂ€llknivar”. Problemet har varit att jag inte kĂ€nt nĂ„gon större motivation att göra en förĂ€ndring. Men det löste sig nĂ€r jag insĂ„g att jag inte var ensam om att kĂ€nna frustration över denna j-vla meny.

Sagt och gjort sĂ„ ligger alla tester direkt under huvudsidan, exempelvis ”Bushcrafting Knivar” eller ”FĂ€llknivar” direkt under ”Kniv/Verktygstest”.

Logiskt, enkelt och old-school sÄ att det heter duga.

Ha en trevlig dag sĂ„ hörs vi snart igen. 😄

Kommentarer inaktiverade för ”Ditt jobbiga j-vla menysystem…” đŸ€Ź