Tillbaka till den gamla designen

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Efter mycket gorm och onödig frustration så har jag bestämt att gå tillbaka till min gamla design. Detta gör att viss funktionalitet kommer att försvinna, då min gamla design hade väldigt dåligt stöd för speciella funktioner som många kanske tar för givet nu.

Jag ska fixa till hemsidan lite bättre, men har lite dåligt med tid att mixtra, så det är låg prio på det.

På återseende inom kort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *