Formulär fixade!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Hej alla. Jag vaknade upp i morse med en hög e-post där personer klagade att formulären på hemsidan inte fungerar, eller har fungerat på några dagar nu. Mycket riktigt så hade min flytt mot ett nytt cache-system medfört att jag råkat förstöra lite kod på sidan, bland annat det som styrde formulären.

Jag har nu fixat allt och uppdaterat systemet så att det går ännu snabbare, smidigare och enklare att skicka in läsarfrågor och även att köpa knivar på ”Knivar till salu”.

Jag ber om ursäkt att det blev lite problem, men nu ska allt fungera perfekt igen. =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *