Hej då Samsung, hej Huawei…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Tro det eller ej men nu har jag lämnat Samsung bakom mig ännu en gång. En av dom största orsakerna till att jag valde en Galaxy S10 plus var för att Samsung aldrig tummar på dom grundläggande funktionerna, som 3.5 mm hörlursutgång. I och med Note 10 plus så har Samsung sagt farväl till denna port, vilket gör att det inte längre spelar någon roll vilken tillverkare man väljer. Detta gör också att Huawei, som var tidiga på att ta bort porten på sin telefon, inte längre känns handikappad jämfört med Samsungs motsvarigheter.

När jag fick erbjudandet att få ännu en Huawei Watch GT på köpet (ca 2200 kr) så kändes det som en bra affär att köpa en 256 GB version av P30 Pro, som är en fantastisk telefon. Jag hade tyvärr problem med min förra, då strömknappen plötsligt la av. Jag misstänker dock att det rörde sig om den där 1 på miljonen telefonen som jag råkat på, denna gång borde jag ju inte ha några problem. =)

Jag kommer med en review inom kort, då det blev lite tokigt med förra telefonen. Det jag spontant kan säga är att batteritiden är fantastiskt mycket bättre på P30 Pro jämfört med Galaxy S10 Plus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *