Läsarfråga: Hjälp, det går inte att söka!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Fråga: Varför går det inte att söka på urbanfjellstrom.se?

Svar: Nu går det att söka. Tydligen hade jag lyckats ta bort sökwidgeten på hemsidan när jag pillade runt i databasen. Om du går längst ned på sidan och tittar till vänster så bör du hitta sökverktyget.

Jag ber om ursäkt för den missen.

Ha en bra dag. =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *