Fällkniven A1 PRO – Ny geometri

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

I ett försök att börja trivas bättre med min A1 PRO så har jag varit förbi Fällkniven i Boden och låtit dessa slipa om och tunna ned eggen ytterligare. Detta bör underlätta vid täljning och kanske även då jag försöker pressa in bladet i trä.

Jag har dock inte haft tid att prova kniven ännu, utan tänkte viga morgondagen till denna aktivitet. Jag kommer givetvis att återkomma med mer info senare.

Jag passade även på att köpa en läderslida till kniven, för att slippa Zytel slidan, som jag fått lite dåliga vibbar från. Det finns heller ingen Zytel slida för vänsterhänta, vilket var lite trist. Men jag håller just nu på att experimentera med att göra om läderslidan till en multi-slida, med eldstål och många andra saker.

Mer info om detta projekt kommer även det imorgon.

Ha en trevlig kväll så hörs vi snart igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *