Bilder: Benchmade Hidden Canyon Hunter

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Här kommer lite mer bilder på min Hidden Canyon Hunter från Benchmade då flera har efterfrågat det. Kniven finns till salu under ”knivar till salu” för den som känner sig intresserad.

En otroligt vacker och tuff kniv, med CPM-S30V superstål och full tånge. Bara 16 cm i totallängd
Slidan är behandlad med Bivax och Lanolin för att bli lite mer väderbeständig, då den levereras helt obehandlad
Brett och högt blad ger bra snitt, samtidigt som möjligheten att hålla kniven på många sätt underlättar ytterligare
Handtag i Dymonwood. Fabriken som tillverkar detta speciella trähandtag brann 2015 och gjorde att materialet blev svårt att få tag på, vilket bidrar till en lite mer exklusiv känsla i hela kniven. Dymonwood används normalt sett i gevär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *