Hemsideproblem…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Under dagen idag har jag haft lite ”performace issues” på hemsidan. Jag håller på att gå igenom databasen och kontrollerar alla tänkbara problempunkter. Hemsidan är nog strax tillbaka i full fart igen.

Om det är någon som upptäckt att det tar en evighet att ladda hemsidan, eller att sidor vägrar att laddas, så kan ni känna en trygghet i att jag håller på att fixa allt. Bara lugn. =)

Jag uppdaterar så fort jag ordnat allt, så att ni vet. =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *