1 Maj – Perfekt väder, för mig!

Idag är det första maj, snö faller ned på gatorna och blandas med den blöta asfalten. Det är lite snöblandat regn. Allt är slaskigt, kallt och blött. Idag är det perfekt väder för att testa lite utrustning ute i skogen

Jag har under flera veckor nu testat Pinewoods Laplander Extreme jacka och byxor, men då vi egentligen haft bra väder hela tiden så känns det inte riktigt så ”extreme” som jag skulle vilja. I skrivande stund håller jag på att bestämma om jag ska packa min ryggsäck för lite svårare förhållanden, eller lämna den hemma och förlita mig på utrustningen till hands.

Hur som helst så ger jag mig strax ut i skogarna ovan polcirkeln för att se hur extreme Laplander egentligen är. Utrustad med min nya Fällkniven A1 PRO, som ska få visa vad den går för. Jakten på torr ved kommer att bli svår, det kommer att bli blött och kallt fort. Kort och gott så blir det roligt. Det är det viktigaste. =)

Ha en trevlig första maj så hörs vi strax igen.