Läsarfråga: Manix 2 Sprint Run samlarkniv!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Fråga
Varför säljer du din Manix 2 Sprint Run och varför har du använt kniven? Det är ju en samlarkniv som man ska samla, inte använda…

Svar
Hej

Alla knivar som är tillverkade av Spyderco och alla knivar jag äger är avsedda att användas. Bara för att en kniv är en Sprint Run så betyder det inte att den ska ligga oanvänd. Det scenariot är troligen det största hånet mot en tillverkare som Spyderco.

Alla knivar jag köper, oavsett pris, är avsedda att användas, vilket jag också gör. Ju dyrare kniv, desto större användning bör man ha för den. Annars är det inte en vettig investering.

Så, om du tänkt köpa en kniv som ett samlarverk så är du dessvärre inte på rätt ställe. Här används knivarna till det som var tänkt, trots att man håller tillbaka lite på en kniv som är så speciell som min Manix 2 Sprint Run.

Hoppas att det var svar på din fråga.

Ha en trevlig dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *