Note 9 Guide: Mer klockor…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

En av fördelarna med Android är att det är lätt att modifiera sin telefon precis som man själv vill ha den. När tillverkarna själv, som Samsung i detta fall, står för modifikationerna så är det extra roligt.

Genom att ladda ned och installera ”ClockFace” så får du genast tillgång till många fler klockor på din AOD (Always On Display) och även på låsskärmen. Använd en filhanterare som exempelvis ”ES File Explorer” för att installera APK filen.

Efter installation kan du gå direkt till ”inställningar”, ”låsskärm” och sedan ”Klockstil” på telefonen och klickar sedan längst till höger, på symbolen som du ser nedan, för att hitta dom nya klockorna.

Screenshot_20181128-101900_Always-On-Display.jpg

Lycka till.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *