Knivar till salu?

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

En tanke som slog mig inatt när jag var ute med hunden var att jag skulle börja sälja bort några knivar ur min samling. Främst för att jag inte har tid att använda alla, men även för att jag ska kunna fortsätta testa andra knivar.

Nu, när jag är pigg, så är jag inte lika säker längre. Finns det något intresse? Vad ska man ta för knivarna?

Vi får se om jag lägger upp en försäljningsida idag… Kanske…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *