Long time no see…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Nu har jag haft semester klart strax och kan återgå till mina vanliga rutiner igen. Detta innebär att jag nu ska sätta mig ned och gå igenom alla läsarfrågor som ramlat in medan jag varit indisponibel.

Märk väl att alla som skickat in läsarfrågor har fått informationen att det skulle dröja att få se sitt svar på Internet. Samtliga har fått svar, med några få undantag där frågorna inkommit nu i veckan.

Så. Nu sätter jag mig och börjar sammanställa månaden som varit. På återseende inom kort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *