Revidering av test

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Inom kort kommer mina knivtester att bli reviderade och således kommer många av knivarna att få nya betyg. Orsaken till detta är främst att min egen erfarenhet av olika knivar har blivit bättre och gett mig bättre perspektiv. Detta mynnar ut i att knivar som jag testat tidigare kan ha fel betyg i förhållande till dom nya testerna.

Revideringar av mina test kommer garanterat att ske flera gånger i framtiden, men jag kommer alltid att lägga upp ett inlägg som detta för att varna personer som använder den som referens på sina egna hemsidor.

 

Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *