Läsarfråga: Kabar

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Fråga: När ska du testa några knivar från Kabar? Jag och min bror har sett fram emot att höra vad du tycker om dessa.

Svar: Hej. När det gäller Ka-Bar knivar så finns det vissa saker som gör att dom inte riktigt hamnar på topp i min ”att testa” lista. Främst rör det sig om att dom knivar som alla verkar intresserade av från just Ka-Bar är av typen stora överlevnadsknivar i tjockt och grovhugget kolstål.

Dessa är inte riktigt anpassade för mina ändamål och kommer troligen att sluta på ett väldigt lågt betyg, trots att dom kanske är väldigt bra för vad dom designats för.

Modeller som Snody Boss serien och Jarosz skulle kanske passa, men då många pratar om just Ka-Bar så är det Becker Campanion, Combat Utility och Crewman som dom tänker på. Dessa knivar är väldigt dåligt anpassade för det jag använder knivar till, tyvärr.

Men, man vet aldrig. I framtiden så kan allt hända.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *