Ett stort tack!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Innan jag blir alldeles tårögd så vill jag bara säga stort tack för alla positiva kommentarer och brev där jag fått beröm för mina test. Det känns verkligen upplyftande och gör att man faktiskt vill fortsätta i samma stil.

När jag nyligen tittade på statistiken över hemsidan så var det 2214 (tvåtusen-tvåhundra-fjorton) personer som läst mina tester. Det kanske inte låter mycket för giganterna på nätet, men för lilla mig och min personliga blogg så är det faktiskt ett riktigt roligt nummer att se. Jag brukar inte bry mig om statistik och siffror speciellt mycket, eftersom jag gör det jag gillar, men sånt här är alltid en positiv överraskning.

Så, än en gång. Tack till alla som läser urbanfjellstrom.se och alla som skickar in frågor och annat, så jag har något att skriva om. =)

 

Ha en riktigt trevlig dag så hörs vi strax igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *