Inte direkt vad mina läsare är vana vid…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Jag förstår chocken hos många när dom inser att det inte längre finns några mobiltester och annat att läsa. Men lita på mig, det finns oändligt många andra som håller på med exakt samma sak.

Min nya fokus ligger i naturen, att ha friheten att skriva vad jag vill och möjligheten att slippa all ”teknik-stress” som faktiskt ständigt fått mig att må dåligt.

Igår hade jag 1810 besökare på ITPiraten.se och när jag nu styr om trafiken hit blir det intressant att se hur många som faktiskt följer hit. =)

 

Ha en trevlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *