En ny blogg, ett nytt kapitel…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Hej alla läsare, både dom som blivit skickade hit från ITPiraten.se och dom som råkat på hemsidan ”av misstag”. =)

I ett försök att skapa en mer personlig blogg så har jag bestämt mig att använda mitt eget namn istället för ITPiraten.se. Men den huvudsakliga anledningen till detta skifte är att jag vill börja skriva om annat än IT och mobiltelefoner. UrbanFjellstrom.se kommer att handla om allt mellan himmel och jord, med all rätt.

Givetvis kommer jag att fortsätta recensera teknik och mobiltelefoner, men du kommer även att hitta tester på många andra saker, bland annat Bushcrafting, knivar, yxor, paracord och motorcyklar. Jag kommer säkert att skriva mycket om fiske och vildmarksliv.

 

Glöm inte att följa mig på Instagram (nytt konto) för lite snygga bilder. =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *