Krasch på ITPiraten.se

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Som några av er märkte (drygt 220 st) så försvann ITPiraten.se under mystiska omständigheter på förmiddagen den 12/4. Jag har nu återskapat hemsidan från en backup och vi är igång till 100% igen.

Vad som hände vet jag inte. Jag har pratat med min serverhall och dom har heller inga förklaringar till vad som egentligen hände.

Hur som helst är allt tillbaka till normal drift igen, vilket jag hoppas att den fortsätter vara.

OM du upptäcker något problem på ITPiraten.se eller att hemsidan plötsligt slutar fungera, skicka gärna ett mail till urban@itpiraten.se så att jag får veta det så snart som möjligt.

 

Ha en trevlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *