Huawei Mate 10 Pro – Pre-review…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Då var det dags att prova på något nytt. Min Note 8 har hittat en ny ägare och jag sitter och skriver på min nya Huawei Mate 10 Pro.

Initialt kan jag säga att Note 8 känns som en mer förfinad telefon, medan Mate 10 Pro känns mer råbarkad. Ikoner passar inte riktigt ihop, widgets fyller inte ut sidorna utan lämnar stora mellanrum och många andra saker.

Med det sagt så är en Huawei telefon alltid en Huawei telefon. Snabb prestanda, aggressiv batterihantering och fantastisk (men komplicerad) kamera är klara kännetecken.

Min kommande review kommer att ske i jämförelse med Note 8, eftersom det är kungen bland mobiltelefoner idag.

Vi hörs lite senare.
Ha en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *