Galaxy S9 och S9+

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Enligt en färsk rapport från Twitter så kommer S9 att kosta 720 dollar och S9+ 840 dollar. Detta gör att tidigare farhågor om att dom skulle vara dyrare än iPhone X bara var illasinnade rykten.

#GTUMWC2018 #SamsungGalaxyS9 and S9+ gets launched. Available through https://t.co/s4YHBQuSBp and the Shop Samsung app, the Unlocked Galaxy S9 is $719.99, and the larger Unlocked Galaxy S9+ is available for $839.99. Available from 16th March. #MWC2018 #MWC18 https://t.co/Ek4tiI7Av4

Nu väntar jag på att dom ska börja säljas så att jag kan få mobilfrossa igen.

Ha en trevlig kväll

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *