Adjö Herr Robot…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Som några av er vet så släppte jag in en robot som skulle hjälpa mig att posta intressanta artiklar på ITPiraten.se. Detta resulterade i ett lavinartat flöde av inlägg som dränkte mina egna inlägg totalt.

Då jag är ganska mån om vad som skrivs på ITPiraten.se så kände jag att min kontroll försvann totalt, därför fick min robot gå i pension rätt så snabbt.

Jag har dessutom rullat tillbaka tiden till innan den började posta saker till höger och vänster, så om du råkar ut för en länk som inte fungerar eller en sida som inte finns så kommer dom att försvinna inom kort.

Nåja. Då var man en erfarenhet rikare i alla fall, det är inte illa. =)

 

Ha en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *