”Bara en massa text”

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Det finns några som stör sig på att jag skriver alldeles för mycket text och har lite bilder och filmer. Visst kan jag också tycka att jag skriver rätt så mycket, men det är precis därför denna blogg existerar till att börja med. Jag vill helst inte att att mina läsare ska störas av en massa bilder och reklam överallt, utan vill att dom tar del av innehållet på ett givande sätt.

För att hedra min inställning till text så passar jag på att ändra i designen. Denna gång är det ColorMag av ThereGrill som används. Här har mina besökare möjligheten att läsa en bit av texten, så att dom kan avgöra om det är värt att läsa vidare, vilket jag personligen gillar. Om det är ett ämne man inte känner för så är det snabbt att hoppa till nästa, som kanske intresserar mer.

Jag kommer givetvis fortfarande att presentera bilder och filmer där det är lämpligt, men dessvärre kommer jag inte att börja pressa in material för att det ska ”se snyggt ut”. ITPiraten.se är helt dedikerad personer som har förmågan att läsa kvar. =)

Ha en trevlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *