Gear VR för Note 8 – Beställd

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Nu när jag bestämt mig för att behålla min Note 8 ett bra tag framöver så passar jag på att beställa den nya Gear VR som är anpassad för just Note 8 telefonen.

 

Det som egentligen lockar mest är fjärrkontrollen som medföljer. Den erbjuder en ny dimension av kontroll och betydligt större möjligheter att spela intressanta speltitlar. Hurvida kvalitén är bättre på denna nya Gear VR låter jag vara osagt, men jag hoppas på en bättre kylning än föregångaren, som gjorde att telefonen slog av efter ungefär 45 minuter användning.

Jag återkommer i slutet på veckan när jag haft chansen att leka runt lite med den.

På återseende då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *