iPhone X – Problem med touch…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Dammet har inte hunnit lägga sig på Apples nya skapelse innan nästa problem dyker upp. Denna gång i form av problem med att få telefonen att känna av finger mot skärmen vid kallare väder.

Användare rapporterar att telefonen bara reagerar på 20% av finger-rörelserna samt att det nya Face ID systemet slutar fungera nästa omedelbart utomhus.

Tills Apple löst problemet så finns det lyckligtvis ett sätt att återfå kontrollen på telefonen. När du hamnar i kallare eller ljusare miljö med iPhone X, släck skärmen, vänta ett tag och sedan låser du upp telefonen igen. Om det inte fungerar på första försöket så är det bara att prova igen.

Hur många som påverkas av dessa buggar är i dagsläget osäkert, men det verkar uppstå problem mellan hård och mjukvara, vilket i sin tur borde betyda att det är ganska många som blivit påverkade.

Har du problem med din iPhone X? Kontakta gärna mig och berätta mer, eller lämna en kommentar här nedan.

Ha en bra dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *