iPhone X vs Note 8

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Vad händer om man jämför Samsungs Note 8 mot Apples nya iPhone X? Resultatet är rätt chockerande…

2 reaktioner på ”iPhone X vs Note 8”

  1. Har nu sett videoklippet men ser inget chockerande i resultatet. I de fall de förekommer skillnader verkar det i del flesta fall handla om max 1 sekunds skillnad. Är enligt mig inget att hetsa upp sig över och totalt sett verkar det vara väldigt jämt mellan iPhone X och Note 8. Jag ser inte just denna jämförelse som någon indikation för vilken av telefonerna man ska välja för maximal prestanda, särskilt inte då de uppvisade skillnaderna enligt mig är väldig små.

  2. Precis det är vad jag ville ha fram. Apple hävdar ju dock bestämt att iPhone X är flera gånger snabbare än någon annan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *