Newsflash: Swedbank och Sparbankerna stödjer Samsung Pay!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Idag kom meddelandet jag har väntat på så länge. Swedbank och Sparbankerna stödjer äntligen Samsung Pay, vilket gör min vardag enklare och smidigare på alla sätt.

För er som missat så vad Samsung Pay är för något och hur det kan ändra ditt liv också, rekommenderar jag filmen här nedanför.

https://www.youtube.com/watch?v=uV1nsixhMmY

Den största fördelen med just Samsung Pay är att den fungerar väldigt bra, precis där du brukar handla med ditt vanliga kort. Du får kvittot direkt i telefonen och risken att du glömmer plånboken hemma är trots allt betydligt större än att du skulle glömma din telefon, eller hur? =)

Happy days, säger jag. Som tidigare använt Samsung Pay på Handelsbanken, men nu får chansen att använda det på mitt primära bankkonto, vilket gör allt betydligt smidigare.

 

 

Ha en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *