Nu… Samsung Dex in the house…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Nu har min Dex kommit, precis som att dom läste det jag skrev och bestämde sig att nu var det dags att leverera paketet. Hur som helst sitter jag för närvarande och skriver i Chrome under Dex, på en 32 tums skärm och med mus och tangentbord. Trevligt.

Jag gillar verkligen möjligheten att kunna få en ”PC-lik”upplevelse.

Men nu ska jag leka lite med min nya leksak, så återkommer jag med en review inom några dagar.

Ha en trevlig dag.

2 reaktioner på ”Nu… Samsung Dex in the house…”

  1. Hej Urban!
    Då du hunnit testa hur det fungerar skulle det vara intressant att höra hur du upplever skillnaden mot Microsoft Continuum som återfinns i Windows 10 Mobile.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *