Läsarfråga: När kommer DEX recensionen?

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

När det gäller recensionen på DEX så har jag inte ens fått min ännu. Jag lovar att jag ska göra en recension så snart som möjligt då den dykt upp. Dock vill jag ju ha några timmars erfarenhet för att överhuvudtaget kunna recensera den. =)

Förhoppningsvis dyker DEX upp redan idag eller imorgon. Det är trots allt en vecka sedan den beställdes, då skulle det ta 1-3 dagar att få den. =)

Ha en trevlig dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *