En personlig reflektion

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Under dom senaste 3-6 månaderna så har ITPiraten.se varit ett rätt så lugnt ställe, med få uppdateringar och inte så djuplodande frågor från mina läsare. Men så fort jag börjar nämna Samsung, Apple och även byter telefon för första gången på säkert 3 månader, då börjar frågorna rulla in.

Tro inte att jag inte trivs med att svara på frågor och skriva om mina erfarenheter rörande mobiltelefoner och teknik, det är därför denna blogg överhuvudtaget existerar. Men jag finner det ändå väldigt intressant hur trenderna går.

Jag ska, från och med idag, vara lite mer aktiv med bloggandet. Det är trots allt ett bra media att använda för bilder, text och video. Dessutom har jag flera servrar som bara står och samlar damm i sin ensamhet. Dessa kan jag ju faktiskt damma av och få användning av. =)

Nåja. Det som jag egentligen ville säga med detta inlägg var: Tack för att du läser och följer ITPiraten.se och jag hoppas att du fått svar på dina frågor.

Glöm inte att skicka in dina läsarfrågor till urban@itpiraten.se så kanske just din fråga dyker upp här inom kort. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *