Läsarfråga: Vad anser du vara bäst med Note 8?

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Hej Urban. Vad anser du vara bäst med Note 8, om du måste välja två saker du inte kan vara utan? Kortfattat 🙂

Hej Sandra. Jag brukar väl aldrig vara långdragen på något sätt, allt jag skriver är kortfattat… =)

Om jag var tvungen att välja två saker jag inte skulle kunna vara utan på Note 8 så blir det dessa:

  1. Möjligheten att klippa och klistra överallt. Med hjälp av S-Pen så kan man extrahera media och bilder med lätthet. Detta är enligt mig, en fantastisk egenskap jag inte skulle kunna vara ute, på en Note telefon.
  2. Snabbladdning. Om Note 8 inte skulle ha haft så snabb laddning som den har så skulle jag nog ha lämnat tillbaka den till Samsung, med ett brev innehållande några väl valda ord. Men som det är nu tolererar jag den dåliga batteritiden.

Hoppas detta var tillräckligt kortfattat för dig. =))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *