Läsarfrågor

Läsarfråga: Note 8 kamera och S-Pen review?

Hej ITPiraten. Varför skriver du inget om S-Pennan på Note 8? Är inte detta en viktig funktion för just Note telefonerna? Kommer det ett riktigt test på kamerorna på Note 8?

Hej. Orsaken till att jag inte skriver om S-Pen i min review av Note 8 beror på att den i princip fungerar likadant som den alltid har gjort. Samsung får gärna rätta mig om jag har fel, men känslan att använda pennan har inte ändrat på sig sedan Note 4. Det finns säkert flera som skrivit ingående rörande denna penna, men jag kände tyvärr att det inte var värt att spendera ord över. =)

När det gäller kamera-test så är det något som pågår hela tiden. Om du följer mig på Instagram så får du se lite exempel, då jag oftast använder den aktuella telefonen för att ta bilderna med. Det står alltid under mina bilder vilken telefon bilderna är tagna med, så att alla enkelt kan se.

Kommentarer inaktiverade för Läsarfråga: Note 8 kamera och S-Pen review?