Läsarfråga: Bojkotta Samsung

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Hej ITPiraten. Skulle inte du bojkotta Samsung och aldrig mer ha en telefon från dom?

Precis som många andra så är jag villig att ge en sista chans till ett företag som trots allt är störst inom sin bransch i hela världen. Dock är det värt att nämna att Samsung har en lång prövotid att passera innan jag är villig att rekommendera deras produkter igen.

Jag vidhåller allt jag sagt tidigare om Samsung, men man måste samtidigt förstå att dom hela tiden gör sitt yttersta för att förbättra sina produkter och vid ett eller annat tillfälle så är dom troligen värda att titta på igen.

Jag kan utan att överdriva säga att jag inte hittat något att störa mig på, ännu. Förutom batteriet, vilket jag förstår är ett designval som Samsung skulle ha funderat en gång till på. Men, man får sällan allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *