Frågor rörande DEX…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

När det gäller frågor som har med Dex att göra, så väntar jag tills jag haft tid att utforska den fullt ut innan jag svarar på dessa. Så att ni vet.

Jag har fått in en massa frågor, men då jag i princip inte vet mer än någon annan som aldrig har provat denna pryl så vill jag inte uttala mig riktigt ännu. =)

Ha en trevlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *