Läsarfråga: Hur fungerar Samsung Dex?

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Hej ITPiraten. Jag undrar hur Samsung Dex fungerar och hur bra den egentligen är? Ska jag köpa en billig bärbar dator eller köpa en Dex till min S8?

Hej Mats.

Jag skulle vilja säga att det beror på hur du använder din dator i dagsläget. En billig bärbar dator är trots allt bärbar, medan Dex är som en Chromebook fast stationär.

Om du tänkt ha den hemma på bordet, surfa på nätet, sociala medier och svara på mail (som 90% av alla användare) så fungerar en Dex utsökt. Dock är det bekvämt att ha en chromebook eller annan mobil lösning, så att du kan ha med den om du inte är hemma.

Tänk också på att inte alla appar fungerar under Dex. Att spela spel är inte rekommenderat, men att skriva i Word eller annan produktivitet är helt ok.

När det gäller hur den fungerar så rekommenderar jag att titta på en review på YouTube.

Ha en trevlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *