Samsung Galaxy Note 8 – Dag 3

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Som ni kanske redan listat ut så kommer jag att dokumentera dagarna och vad som händer med min Samsung Galaxy Note 8. Jag misstänker att det kommer att bli en lång historia, precis som det brukar när jag beställer något.

Något som alltid verkar vara en svag punkt är när jag beställer en Samsung telefon. Det krånglar alltid på något sätt. Antingen får jag den inte alls eller så är den trasig på något sätt när den dyker upp. Just därför har jag varit lite avvaktande med att sälja bort min Huawei telefon, trots att det är många som efterfrågat den.

Jag vill helt enkelt vara säker på att jag får en fungerande telefon innan jag hamnar i en situation där jag sitter utan. =)

Nåja. Vi hörs till veckan om inte tidigare. =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *