En preview av Note 8

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

I brist på tålamod så var jag idag och inhandlade skärmskydd och ett Alcantara skydd till min Note 8 som ska komma i framtiden.

Dom hade ett display exemplar som jag kunde lugna nerverna med i alla fall. Hoppas min dyker upp i början på veckan…

Första intrycket av Note 8 då? Jag tyckte inte att den var för stor, men då har jag ganska stora händer också.

När jag får min egen så ska jag känna efter bättre. ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *