Läsarfråga: Skärmskydd?

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Här kom det in en läsarfråga som jag inte får allt för ofta. Men jag har ett bra svar…

”Hej Urban, jag har haft stora problem med att hitta ett bra skärmskydd till min Huawei Honor 8. Alla jag hittar verkar ha diverse problem. Vilket skärmskydd använder du och vilken är den bästa du vet?”

Då jag har haft ett antal telefoner så har jag också provat mängder av skärmskydd. I princip så är allt som säljs av kedjor som Media Markt och Elgiganten bara dyrt skräp som jag oftast får lämna igen inom några dagar då defekter uppkommit.

Jag har dock destillerat marknaden och kommit fram till att en tillverkare som heter Nillkin, vilka tillverkar ett skärmskydd som heter ”Amazing H+Pro”, är i absolut toppklass. Bra passform, utsökt vidhäftning, otroligt hård och löjligt billig. Till Honor 9 kostar den 199 kr med frakt… Det är svårt att slå.

Jag brukar köpa mina skärmskydd från Phonelife.se men dom finns säkert hos andra återförsäljare om man letar.

Ha en trevlig kväll och jag hoppas att detta svar löser ditt problem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *