Min nästa telefon…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Jag har inte grottat ned mig tillräckligt ännu för att göra ett kvalificerat val över vilken som blir min nästa följeslagare.

Det finns i dagsläget tre alternativ som kan vara intressanta. Nämligen:

  1. iPhone 8 (eller vad jubileumsmodellen av iPhone kommer att heta).
  2. Huawei Mate 10 (Pro?) som troligen blir världens snabbaste ett långt tag.
  3. Samsung Note 8, vilket hamnar långt ned på listan under ”troligen inte”.

Om Apple fixar filhantering och iTunes på Windows så kan jag faktiskt tänka mig att gå över till Apples sida igen, men eftersom jag tvivlar på någon förbättring så är Mate 10 närmast på led.

Även här återstår att se vad som gör Mate 10 unik och världsledande denna gång. =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *