Projekt: Slösa med surf

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Som ni kan se på bilden här nedanför så har mitt ”slöseri” tagit en snabbare vändning. Just nu ser det bra ut.


Vi får dock se hur lite jag hinner komma ned till. Jag är lite osäker om när abonnemanget tar slut. Det borde vara när som helst…

Uppdatering: Det tar slut den 11/5… Bara 2 dagar att förbruka 25 GB… Phew!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *