Projekt: Slösa med surf… (Uppdatering)

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Ni som följer ITPiraten bloggen vet att jag sagt upp mitt mobilabonnemang och ämnade slösa med data för att tömma bort det som lagrats. Kortfattat kan jag säga att det inte går så bra som jag trodde.

Med drygt 4 dagar kvar att slösa bort data så har jag 84.2 GB att försöka bli av med… Orsaken att det blev så mycket var att jag fick ny data i och med månadsskiftet… Så +24 GB data… =/

Dom kommande dagarna ska jag försöka mitt yttersta att bli av med data. Men det är faktiskt svårare än man tror. Helst när man jobbar och inte har tid att sitta och tanka ned saker dagen i ända.

Jag kommer med en slutgiltig uppdatering när abonnemanget börjar närma sig sitt slut.

Ha en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *